Orton Flex z Europejskim Medalem

2022-10-20

20 października w Pałacu Staszica zostały wręczone Medale Europejskie BCC. Z rąk marszałka Senatu RP Tomasza Grodzkiego i Prezesa BCC Goliszewskiego Dyplom i Medal dla suplementu diety Orton Flex odbierały Anna Orłowska, kierownik Produktu i Danuta Hanna Jakubowska, PR manager.

Medal Europejski jest niekomercyjnym, ogólnopolskim przedsięwzięciem, którego celem jest wsparcie polskich produktów i usług na rynku Unii Europejskiej oraz przybliżenie idei Unii Europejskiej środowisku przedsiębiorców. Medalem wyróżniane są wyroby i usługi, które spełniają standardy europejskie. Nagroda ta jest jednocześnie rekomendacją wystawioną wyróżnionym usługom przez Business Centre Club oraz jedną z najważniejszych dla przedsiębiorców instytucji w Unii Europejskiej – Europejski Komitet Ekonomiczno-Społeczny. Medal Europejski przyznawany jest już od 22 lat a wśród nagrodzonych nim firm po raz ósmy zostało nagrodzone Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. za suplementy diety Orton Flex.