PL EN DE FR RU NG EN

X Jubileuszowa Gala Dobrego Stylu! 23 październik 2018

Gali – podobnie jak w poprzednich edycjach – towarzyszyły atrakcyjne pokazy mody w wykonaniu gwiazd filmu i sceny w roli modelek, można było zobaczyć m.in.: Katarzynę Butowtt, Katarzynę Walter, Dorotę Głowacką-Lesień, Tatianę Sosna-Sarno, Divine Kitenge i Wigannę Papinę. Bogaty w atrakcje wieczór ubarwił występ tenora Przemka Radziszewskiego. Przed finałowym wręczeniem „Gracji”, po raz pierwszy magazyn „przedsiębiorcy@eu” przekazał własną nagrodę „Złotą Iguanę”, W imieniu nieobecnego reżysera Patryka Vegi nagrodę odebrała aktorka, Katarzyna Warnke.

Wieczór biznesu i przedsiębiorczości
Gala Akademii Dobrego Stylu – Gracje miała również wymiar biznesowy. Podczas uroczystego wieczoru prezes Krzysztof Jończyk wręczył statuetki członkowskie nowym Członkom Klubu Integracji Europejskiej. Przyznano również tytuły Lidera Przedsiębiorczości. Za wsparcie i zaangażowanie w organizację tej pięknej, jubileuszowej Gali uhonorowano tytułami Ambasadora Akademii Dobrego Stylu sponsorów gali, a wśród nich także Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM. Statuetkę srebrnego Ambasadora odebrała w imieniu Zarządu firmy Danuta Hanna Jakubowska , PR manager.

W szczytnym celu
Każdorazowo ważną częścią Gali są akcje charytatywne. Dochód z organizowanej w trakcie wydarzenia loterii fantowej, gdzie były do wygrania także zestawy naszych suplementów diety,  został przekazany na Fundację „Nadzieja” Osób Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych.