PL EN DE FR RU NG EN

50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie! 27 czerwiec 2018

Od trzech lat firma LEK-AM wspiera Ranking 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie! Wybór finalnej 50-ki należał do Kapituły złożonej z ponad 30 specjalistów, przedsiębiorców, ludzi mediów i biznesu. W tym roku do tego grona została zaproszona Danuta Hanna Jakubowska, rzecznik prasowy LEK-AM.  Decyzja nie była łatwa ze względu na liczbę oraz wysoki poziom wszystkich 130 zgłoszeń. Uroczysta gala 8 edycji inicjatywy, która od 9 lat pomaga budować i promować segment innowacyjnego oraz kreatywnego biznesu w Polsce,  odbyła się 27-go czerwca w Multikinie w warszawskich Złotych Tarasach. Imprezę prowadził Grzegorz Kiszluk, redaktor naczelny magazynu Brief wraz z laureatami z poprzednich edycji Rankingu. Na scenie pojawili się także Partnerzy wydarzenia i członkowie Kapituły, którzy osobiście  gratulowali laureatom,  wręczając dyplomy uznania. Wśród pierwszej dziesiątki wyróżniono dwie firmy z obszaru biotechnologii. Na miejscu dziesiątym znalazła się firma Bioavlee SA, wyróżnienie zostało wręczone przez Danutę H. Jakubowską. Natomiast Małgorzata Wójcik (Dyrektor Personalna Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM) wręczyła dyplom firmie Bioceltix z Wrocławia , która uzyskała drugie miejsce.

Więcej na www.brief.pl