PL EN DE FR RU NG

LEK-AM laureatem konkursu FIRMA DOBRZE ZARZĄDZANA 01 lipiec 2017

23 czerwca br. na scenie warszawskiego Teatru Sabat w roli głównej wystąpiły Firmy Dobrze Zarządzane uhonorowane statuetką przyznaną przez redakcję „Magazynu Gospodarczego FAKTY”. W kategorii Zdrowie i Medycyna nagrodę otrzymało Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z.o.o. oraz  Statuetkę w imieniu zarządu firmy odbierała Danuta Hanna Jakubowska, rzecznik prasowy LEK-AM.

Inicjatywa „Magazynu Gospodarczego FAKTY” ma na celu upowszechnianie dobrych praktyk i umiejętności menedżerskich oraz wskazanie osobowości, które z powodzeniem odnajdują się na rynku, wiedzą, jak budować trwałe relacje z pracownikami i partnerami zewnętrznymi oraz klientami, a przy tym odnotowują imponujące wskaźniki wzrostu.

Statuetka „Firma Dobrze Zarządzana” to nie tylko zasłużony dowód sukcesu, lecz także motywacja do utrzymania w przyszłości jakości na najwyższym poziomie.

Nagrody w kategorii zdrowie i medycyna otrzymały Firma Dobrze Zarządzana LEK-AM oraz  Placówka Medyczna Dobrze Zarządzana - Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im. dr. Emila Warmińskiego w Bydgoszczy. W imieniu szpitala statuetkę odbierał dr n. med. Łukasz Sielski, kierownik Centrum Rehabilitacji Wielospecjalistycznego Szpitala Miejskiego im dr. Emila Warmińskiego w Bydgoszczy. Na zdjęciu nagrodzeni wraz z organizatorami.

Więcej informacji www.magazynfakty.pl