PL EN DE FR RU NG

Nagroda magazynu „VIP” dla Oprinu! 13 październik 2014

Adam Wudarczyk, kierownik produktu i Mariusz Gryżewski, redaktor naczelny Magazynu VIP podczas wręczenia statuetki na uroczystej gali

Nagroda „VIP-a” dla Oprinu!

W piątkowy wieczór 10 października 2014 r. odbyła się druga edycja gali „Magazynu VIP”, podczas której wręczone zostały statuetki VIP-a dla najbardziej wpływowych osobowości. W eleganckich wnętrzach hotelu Sheraton w Warszawie spotkali się przedsiębiorcy, samorządowcy, przedstawiciele świata kultury i mediów, aby w wyjątkowej atmosferze wspólnie świętować swoje sukcesy.

Nagrody, które w blasku jupiterów odebrali tegoroczni zwycięzcy, zostały przyznane w kategoriach:
- VIP Biznesu,
- VIP w Ochronie Zdrowia,
- VIP Samorządu,
dla tych, którzy najlepiej zarządzają firmami oraz instytucjami z różnych dziedzin życia publicznego,

oraz

- Produkt VIP-a,

dla wyróżniających się na rynku wyrobów reprezentujących najwyższą jakość. Wśród ośmiu nagrodzonych znalazł się suplement diety OPRIN, kategoria "farmacja" - Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM z Zakroczymia.

Statuetki VIP 2014 trafiły również w ręce znanych i lubianych osobowości, docenionych za osiągnięcia w sferze kultury, sportu, nauki. Te szczególne wyróżnienia odebrali m.in:
Jan Nowicki, Daniel Olbrychski, Wojciech Malajkat, Emilia Krakowska, Roman Kłosowski, Czesław Lang, Marek Torzewski, Krystyna Czubówna, Zbigniew Lew-Starowicz. Jerzy Bralczyk, Cezary Pazura, Zbigniew Buczkowski.
Ceremonii uhonorowania laureatów - będącej głównym punktem gali, towarzyszył bogaty program artystyczny.

Adam Wudarczyk, kierownik produktu, Mariusz Gryżewski,redaktor naczelny magazynu VIP, Danuta Hanna Jakubowska PR manager LEK-AM , Zbigniew Wawrzkowicz, Magazyn FAKTY gospodarcze